Toont alle 4 resultaten

 • Castle of Kink Kortverhalenbundel

   15,00

  Het BDSM-paradijs op Vlaamse bodem? Dat is het Castle of Kink.

  Maak kennis met de kleurrijke personages die het kasteel bezoeken in twaalf kortverhalen en laat je meeslepen in hun avonturen. Of je nu verlangt naar warmte tijdens koude winteravonden of jezelf wilt verliezen op zwoele zomeravonden, het Castle of Kink is een meeslepende, sensuele ervaring die je niet snel zult vergeten.

  Droom niet langer. Verken, geniet, laat jezelf helemaal los!

 • Eén plus één is drie – Paperback

   25,00

  Beschikbaar vanaf 16 september 2023. Brandweerman Andreas en psychologe Rani zijn een gelukkig gehuwd koppel met twee puberende zonen, Emiel en Wout. Al heel wat jaren hebben ze een polyamoureuze relatie, waar ze het bed delen met andere vrouwen. Wanneer Rani kennis maakt met Stéphan, Andreas’ nieuwe collega, voelt ze meteen een aantrekkingskracht en krijgt…

 • Een plus een is drie ebook

   9,99

  Eén plus één is drie is een erotische thriller over polyamorie, en hoe je binnen een relatie kan houden van meer dan één persoon. De verbondenheid tussen drie personen en de reacties uit hun omgeving, en hoe ze hun weg vinden bij en naar mekaar.

 • Mijn ster aan de hemel – Paperback

   22,00

  Kara is een jonge vrouw die het perfecte leven leidt. De job van haar dromen, een gelukkig huwelijk, een zoontje en een tweede baby onderweg.

  Bij de geboorte van Falke, wordt Kara’s hele wereld op z’n kop gezet. Ze belandt in een intense rollercoaster die Kara terugneemt naar haar turbulente jeugdjaren, wanneer haar jeugdliefde vecht tegen kanker. Deze herinneringen en de emoties als jonge moeder geven Kara het gevoel dat ze tekortschiet. Wanneer Falke meer ingrepen nodig heeft dan verwacht doordat ze anders reageert, verliest Kara zich in een emotionele tweestrijd en de bijhorende herinneringen.