Beste Studio Brussel team,

Welkom op deze webpagina, speciaal voor jullie.

Hieronder vinden jullie alvast de video waarin ik mezelf in 60 seconden voorstel. Onder de video vinden jullie nog wat extra informatie. 

Je bent meteen op mijn website. Hier vind je alle informatie terug over mezelf als auteur en mijn boeken. Feel free to surf around ūüėČ Via het menu bovenaan kom je op alle pagina’s terecht. Wel even erbij melden dat ik in het menu geen knop naar deze pagina heb aangemaakt.¬†

Wil je meer weten over die podcast van me? Wel, via deze link kom je er zo terecht:
Lenna’s Bladzijden en Bekentenissen Podcast

Mijn motivatiebrief;

Beste Studio Brussel Team,

Als kind droomde ik van een carri√®re in de media. ‘Beroemd’ worden, dat was steevast mijn antwoord in de vriendenboekjes bij de vraag; Later word ik… Een droom die doorheen de jaren werd onderdrukt door (groot)ouders en een partner die me aanspoorden een ‘echte’ carri√®re op te bouwen.

Mijn naam is Lenna DuFin, pseudoniem voor Leen Van den Eynde. In volle lockdown vierde ik mijn veertigste verjaardag. Een dag die me letterlijk en figuurlijk deed stilstaan bij mijn leven. Mijn dromen. Veertig is ‘oud’, en toch ook nog lang niet ‘versleten’… Alles kan nog.

Mijn passies vormden de rode draad bij mijn ideale droomleven. Boeken, schrijven, vertellen, muziek. Eindelijk schraapte ik mijn moed bijeen, gesteund door mijn intussen nieuwe partner en een aantal goede vrienden, en herschreef ik een manuscript dat ik jaren voordien had uitgewerkt. In 2022 zag mijn debuutroman het eerste levenslicht en sindsdien zit ik op een fantastische rollercoaster. Ik begon Dark Romance te schrijven en mijn vierde boek komt dit voorjaar in de rekken te liggen.

Gemotiveerd door deze kleine successen, startte ik in januari mijn eigen podcast. Interviewen, hosten, gezellig praten. Héérlijk is het!

Dit brengt me naadloos bij die volgende passie; muziek. Zonder muziek zou mijn leven niets geweest zijn. Het voert me terug naar de mooiste en meest trieste momenten in mijn herinneringen. Ik houd van een breed scala aan genres, hoewel Volbeat, Muse, Editors, Iron Maiden, Guns ’n Roses en nog een aantal bands in dit genre de top in mijn hitlijsten bekleden. Pop, ’90s en romantische ballads bl√®ren ook geregeld door mijn boxen. En ja, bl√®ren, want zachtjes staat die radio dan niet.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn enthousiasme voor radio, gecombineerd met mijn ervaring als auteur en podcaster, een verfrissende toevoeging zou zijn aan jullie team. Ik ben een geboren verteller en mijn vlotte babbel wordt gekenmerkt door een heldere en duidelijke uitspraak, die cruciaal is voor radiopresentatie.

Als moeder van drie tieners en een tweede huwelijk, heb ik bewezen dat ik een evenwicht kan vinden tussen mijn persoonlijke en professionele leven. Dankzij mijn passie voor media en mijn vastberadenheid om mijn dromen na te streven, is nu het moment aangebroken om mijn jeugddroom van een carrière in de media te verwezenlijken.

Dank voor jullie overweging en ik kijk uit naar de mogelijkheid om mijn enthousiasme voor radio met jullie te delen.

Met vriendelijke groet,

Lenna DuFin