Rendez-vous in de kleedkamer

In zeven haasten neemt Shani haar spullen bij mekaar. Doordat haar meeting op het werk uitliep, is ze nu bijna te laat voor haar Pilates les, en Nico staat al ongeduldig op haar te wachten. Het moest een snel overleg zijn over de nieuwe etalages met de komende herfstcollectie. Toch bleek haar collega Siel niet overtuigd van de mening van winkelverantwoordelijke Gerda, waardoor een meeting van maximaal een half uur al snel uitliep op een bespreking van bijna twee uur. Shani kon haar collega’s wel wat aandoen, toen ze eindelijk afrondden en naar huis konden rijden. In de badkamer grijpt ze twee handdoeken en een washandje dat in haar sporttas verdwijnt, en uit de dressing graait ze snel het bovenste sportsetje van haar stapel. Met een elastiekje om haar pols en een borstel in de hand, rent ze naar de woonkamer.
‘Ik ben er.’ Opgelucht laat Nico haar voorgaan naar de voordeur en de auto. Eenmaal ze neerzit, maakt ze nog snel een gemakkelijke, hoge staart onderweg naar de sportclub.

Ongeduldig kijkt Wendy om haar heen. Ze herkent bijna iedere aanwezige in de les, alleen ziet ze Shani nergens. De les gaat zo beginnen. Zou ze dan vandaag niet komen? De instructrice komt de zaal binnen, haar microfoon zoals altijd netjes vlak voor haar mond gehouden. Met enige tegenzin draait Wendy zich naar voren toe, zodat ze de instructrice tijdens de komende les goed in de gaten kan houden. Hoewel ze al twee jaar deelneemt aan de Pilates lessen, blijken er iedere week opnieuw oefeningen bij te zijn waarvan ze toch een duidelijk voorbeeld nodig heeft. Een zacht gestommel achter in de zaal trekt haar aandacht, en tot haar grote vreugde merkt ze dat Shani net binnenkomt en haar matje tegen de achtermuur legt. De les begint met een moment van bezinning. Op hun rug gelegen, voetzolen tegen mekaar en hun knieën open, legt iedereen een hand op het hart en de andere op de onderbuik. Door middel van diepe ademhalingen en hun aandacht naar binnen gericht, komen de deelnemers van de klas in een eerste rustmoment. Ideaal om de les te beginnen. Hoewel Wendy haar uiterste best doet om haar aandacht bij de les te houden, bij de ademhalingsoefening en haar interne rust, worden haar gedachten continue naar de prachtige Shani getrokken, die momenteel achter in de zaal ligt. Haar voetzolen ook tegen mekaar geplaatst, haar knieën ook opgevallen. Vlot toegankelijk. Verdorie, hou je aandacht erbij!!

Wanneer de les na een uur afgelopen is, neemt Wendy haar tijd om haar matje op te rollen en de zaal te verlaten, wetende dat Shani weer alle tijd zal rekken totdat ze de doucheruimte bijna voor zichzelf heeft. Ondanks het een prachtige meid is, lijkt ze zich heel ongemakkelijk in haar vel te voelen. Iets waar Wendy wat graag verandering in wil brengen. In plaats van rechtstreeks naar de kleedkamer te gaan, maakt ze een omweg langs de inkomhal, waar ze een flesje fris water uit de drankautomaat haalt. Wanneer ze weer langs de gang naar de kleedkamer wandelt, passeert ze de glazen wand van Nico’s trainingsruimte, Shani’s vriend. Met een aantal rake slagen weet hij zijn trainer een aantal passen achteruit te brengen. Even kijkt ze toe, voordat ze zich eindelijk naar de kleedkamer begeeft. Eenmaal in de kleedkamer, merkt ze dat bijna iedereen van de Pilates les al vertrokken is. Er staan nog twee dames onder de douche en Shani staat in haar ondergoed wat in haar locker te rommelen, wachtend tot de douches vrij zijn. Wendy kleedt zich uit, neemt haar douchespullen en gaat onder het warme, stromende water staan. De twee dames zijn net klaar en hullen zich in hun handdoeken voordat ze blootsvoets naar de kleedkamer gaan en zich weer aankleden. Aarzelend komt Shani onder een douche staan, drie douches bij Wendy vandaan. Naakt is de vrouw nog zoveel mooier dan gehuld in haar fitnesskledij of haar jeans met trui. Haar volle borsten staan fier en stevig, haar heupen heerlijk slank en haar billen lekker rond. Wendy moet zich beheersen haar vingers niet langs het naakte vlees te laten glijden. Met haar rug naar Wendy gekeerd, merkt Shani niet hoe haar lichaam van top tot teen goedkeurend wordt opgenomen. Wanneer Wendy alle zeep heeft afgespoeld en haar water niet langer stroomt, moet ze langs Shani om het doucheblok te verlaten. Met een enkele vinger glijdt ze verleidelijk langs Shani’s ruggengraat, waardoor ze plots verstrakt en Wendy star aankijkt.

‘Jij hebt een prachtig lichaam. Niets om je voor te schamen. Als je eens wist wat ik er allemaal mee zou willen doen.’ Zegt de blonde vrouw die net haar vinger langs Shani’s rug liet glijden. Wat? Verbouwereerd door de actie en woorden, draait Shani zich verlegen om en slaat haar armen over haar borsten heen. Vastbesloten onder het stromende water te blijven staan totdat de vrouw de kleedkamers heeft verlaten. Wat heeft dit nu weer te betekenen? Ze laat het warme water over haar hoofd en schouders langs haar rug naar beneden stromen, haar blik strak op de grijze tegels gericht. Stoïcijns blijft ze staan luisteren naar het gestommel in de omkleedruimte, totdat ze eindelijk een deur hoort dichtvallen. Opgelucht haalt ze weer adem, neemt ze snel haar handdoek van de haak en droogt ze zich razendsnel af. Wanneer ze even later in de inkomhal haar Nico ziet zitten op het bankje vlak naast de cafetaria, haalt ze diep adem. Ze wil het gebeurde verdringen, er nooit meer aan denken.
‘Dat duurde zo lang?’ Vraagt hij haar nieuwsgierig.
‘Het was druk in de douche.’ Antwoordt ze timide.
‘Lieverd toch, waarom wacht je altijd tot laatste? Je hebt een prachtig lichaam, om te beginnen. En dan nog, zijn alle vrouwen niet hetzelfde gemaakt? 2 borsten, 1 vagina?’ Hij kijkt haar medelevend aan. 
‘Ik weet niet.’ Zegt ze schouderophalend. 
‘Heb je nog zin om te koken, of eten we hier snel wat?’ Verandert Nico gemakkelijk van onderwerp.
‘Laat ons hier maar iets eten. Na die uitgelopen vergadering, heb ik echt geen zin meer om nog in de keuken te gaan staan.’ Samen gaan ze de sportcafetaria binnen, die uitkijkt op de sportterreinen die erlangs liggen. 

Een week later staat Shani ruim tien minuten voor aanvang van de Pilates les al in de lesruimte. Ze volgt de lessen nu een tweetal maanden en begint langzaam maar zeker de andere, vaste aanwezigen te kennen. Plots ziet ze de blonde vrouw binnenkomen en doemen de beelden uit de douche van een week geleden als spoken op uit haar geest. Ongegeneerd stapt de vrouw rechtstreeks naar haar toe en spreidt ze haar matje vlak naast het hare uit. Op de koop toe, steekt ze vriendelijk haar hand uit.
‘Hoi, ik ben Wendy. Aangenaam.’ Zegt ze overmatig vriendelijk.
‘H-hoi. Euh. Ik- euh – ik ben Shani.’ Stamelt ze ietwat verlegen. 
‘Hoi Shani. Dat is een mooie naam.’ Beaamt Wendy. ‘Ik zie je hier de laatste weken wel vaker. Vind je het leuk?’ Vraagt ze aan Shani, alsof er vorige week niet gebeurde.
‘Ik euh. Ja, heel leuk.’ Haar stem amper luider dan een fluistering. 
‘Maak je niet te druk om al die houdingen. Ik kom nu bijna twee jaar en kan nog altijd niet alles hoor.’ Kakelt Wendy er vrolijk op los. Verlost door de verschijning van de instructrice, neemt Shani plaats op haar matje en laat ze haar blik meteen naar het podium gaan. Op zoek naar haar buikademhaling, probeert ze haar zenuwen onder controle te krijgen. 

Zodra de les ten einde loopt, haast Shani zich met haar half opgerolde matje naar de gang. Even verderop houdt ze halt voor de glazen wand waar Nico nog steeds aan het trainen is. Hij gaat helemaal op in een aantal kicks en trappen tegen een langwerpige bokszak die stevig aan het plafond is vastgemaakt. Het ziet ernaar uit dat hij nog niet meteen klaar is met zijn training. Met tegenzin wandelt ze naar de kleedkamer, waar ze zich tergend langzaam tot op haar ondergoed uitkleedt. Opgelucht stelt ze vast dat Wendy niet in de ruimte zit, waardoor ze toch weer wat moed vindt om dadelijk een douche te nemen. Wanneer de laatste vrouwen vanonder het water komen, loopt ze in haar handdoek gewikkeld naar het doucheblok. Ze hangt haar handdoek en ondergoed aan één van de haakjes en laat het warme water over haar bezwete lichaam stromen. Opgeschrikt door een dichtvallende deur, draait ze zich snel om. Wendy staat met haar schouder tegen de betegelde rand geleund, haar ogen vallen hongerig over haar lichaam. 
‘Ik wil je niet bang maken.’ Zegt Wendy, terwijl ze haar fitnesstop over haar hoofd uittrekt. Haar borsten vallen vrij en wiegen door haar bewegingen zachtjes heen en weer. 
‘Ik wil je alleen maar tonen hoe mooi ik je vind.’ Ze buigt zich voorover terwijl ze haar broek van haar benen stroopt en haar weer strak aankijkt. 
‘Ik wil je strelen, proeven en ergens heen brengen waar je nog nooit geweest bent, daar ben ik zeker van.’ Langzaam stapt Wendy naar haar toe. 
‘Zeg nu ‘stop’, dan draai ik me om, ga ik weg, en dan val ik je nooit nog lastig.’ Fluistert ze, voorovergebogen met haar mond net langs Shani’s lippen. Hun borsten raken mekaar in een zachte streling en een rilling loopt langs Shani’s rug, haar klit begint te kloppen en haar hartslag vliegt razendsnel de hoogte in.
‘Knik, en ik geef je het beste wat je ooit overkomen is.’ Hijgt Wendy, hun bovenlichamen nu helemaal tegen mekaar aan. Met een krop in haar keel duwt Shani iedere gedachte aan Nico moeiteloos weg en knikt ze kort en snel. Een brede grijns siert Wendy’s gezicht.

Meteen zet Wendy een stap naar achteren en laat ze haar blik begerig over Shani’s naakte lichaam glijden. Haar vingertoppen strelen langs haar natte bovenlichaam en omvatten knedend haar borsten. Haar blik strak op Shani’s ogen gericht, laat ze haar duimen speels over Shani’s tepels gaan. Een zachte kreun ontsnapt haar mond terwijl ze haar hoofd achterover in haar nek slaat.
‘Niet te luid. We willen niet dat heel de sportclub hier dadelijk staat toe te kijken.’ Met opengesperde ogen kijkt Shani in Wendy’s grijnzende blik. Plots lijkt ze zich te realiseren dat ze in de publieke douches van de lokale sporthal staan. 
‘Wil je dat ik stop?’ Vraagt Wendy speels, haar duimen en wijsvingers rollen de tepels tussen hun toppen. Snel schudt Shani haar hoofd.
‘Goed zo.’ Wendy buigt zich voorover en neemt één van Shani’s tepels in haar mond, terwijl haar hand uitdagend afzakt langs haar navelbuik naar haar schaamstreek. Meteen vinden haar kundige vingers Shani’s kloppende klit en maken ze draaiende bewegingen over haar harde knobbel. Haar andere hand blijft haar tepel beroeren. Steeds sneller voert Wendy haar tempo op haar clitoris op, haar blik weer strak op Shani’s ogen gericht. Ze smoort haar kreten en hijgen en slikt haar gekreun in, terwijl haar lichaam steeds meer opbouwt naar een ongezien orgasme. Trillend op haar benen laat ze het warme, schokkende gevoel over zich heen komen, Wendy’s vingers rekken het orgasme dat haar lichaam overspoeld door nog langer met haar kloppende heuvel te spelen. Wanneer de laatste schokken wegebben en ze stilaan weer afdaalt, opent Shani haar ogen en kijkt ze in de liefdevolle, donkerblauwe ogen van de vrouw die haar net haar allereerste clitoraal orgasme gaf.
‘Ik heb je toch beloofd je iets te geven wat je nooit eerder hebt gehad.’ Fluistert Wendy zachtjes in haar oren. En drukt een kus op haar wang en gooit haar een knipoog toe.
‘Als je wil, doen we dit volgende week nog eens. En de week nadien, en iedere week nadien.’ Wendy draait zich om, neemt Shani’s handdoek van de haak en droogt zich razendsnel af. Voordat ze het goed en wel beseft, staat ze weer helemaal alleen in het doucheblok. Helemaal alleen in de kleedkamer. Tien minuten later en een hete ervaring rijker, stapt Shani de inkomhal in, waar Nico weer trouw op haar wacht. 
‘Waar bleef je zo lang?’ Vraagt hij met een snelle blik op zijn horloge.
‘Oh, euh. Ik heb vandaag iemand in de les leren kennen. We hebben wat gebabbeld in de kleedkamer. Over de lessen en zo.’ Liegt ze gemakkelijk.
‘Oh, fijn voor je. Zie je wel dat je nieuwe mensen kan leren kennen als je gaat sporten.’ Liefdevol legt hij zijn arm om haar schouders en trekt hij haar dicht tegen zich aan. Haar gedachten vliegen terug naar haar stomende douche, en in stilte vraagt ze zich af hoe het zou zijn, om dit alles met Nico en Wendy samen te doen… 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.