Nelly

Ik had niet moeten komen. Ik wist het. Wat doe ik hier nu ook. Ongemakkelijk kijkt Nelly om zich heen, op zoek naar een uitweg. Rondom haar staan verschillende groepjes mensen gezellig met mekaar in gesprek. Naast haar zit Hannah, een andere ongebonden onderdanige die regelmatig de club bezoekt. Ze zijn doorheen de maanden goede vrienden geworden. Hannah merkt haar ongerustheid op en tikt voorzichtig op haar schouder.
‘Hey, alles in orde?’ Schreeuwt ze boven de luide muziek uit. 
‘Ja hoor, alles perfect in orde.’ Liegt ze tegen haar vriendin. Links voor haar, even verderop, ziet ze Glenn bij een groepje staan. Twee koppels, waarvan de Dominanten met hem in gesprek zijn. Af en toe gluurt hij haar richting uit, waardoor het kippenvel al langs haar lichaam loopt. Rechts van haar, een goede drie meter verderop, staat Steve dan weer in gesprek met zijn beste vriend Nick. Hoe kon ze het ook in haar hoofd halen om op een drukke zaterdagavond naar de club te komen, wetende dat ze hier beiden aanwezig zouden zijn. Dat is gewoon vooraf smeken om problemen. Zowel Glenn als Steve lieten hun oog op haar vallen, en met beide Dominanten had ze al een aantal stomende sessies. Nu ze haar allebei een langdurig contract aanbieden, kan ze echter geen keuze maken. Glenn heeft donkere haren, heerlijk hazelbruine ogen en zijn huid is lichtbruin getint. Zijn liefde voor de zweep en de paddle leeft hij wat graag uit op haar billen en de rest van haar lichaam. En telkens opnieuw weet hij haar naar ongekende hoogtes te brengen. Steve daarentegen heeft langere, blonde haren die hij vaak in een paardenstaart draagt. Zijn helderblauwe ogen kijken dwars door haar heen en zijn liefde voor touwen en shibari bondage leerde haar heel wat nieuwe dingen kennen. Vastgebonden, opgehangen en volledig overgeleverd aan zijn handen, ervoer ze nooit eerder gevoelde orgasmes. Nu zit ze hier, bijna letterlijk gevangen tussen beide Dominanten. Met ingehouden adem staat ze op, knikt naar Hannah dat ze even naar buiten gaat en loopt ze via een zijdeur de club uit. Aan de zijkant van het kasteel komt ze terecht in de immense tuin aan de rand van het bos. Nelly besluit om even een wandeling langs de vijver in de tuin te maken. 

‘Hey, daar ben je.’ Steve komt met een vriendelijke glimlach op zijn gezicht naar haar toe. Hij leunt voorover en drukt een kus op haar wang. ‘Hoe gaat het met je?’
‘Gaat wel. Ik wilde even een frisse wandeling maken. Het werd me wat te druk in de club.’ 
‘Dat begrijp ik.’ Zegt hij begripvol. ‘Stoort het als ik even met je meewandel?’ Vraagt hij lief.
‘Nee hoor. Doe maar.’ Ze knikt en draait zich een kwartslag om zo de rozentuin in te stappen.
‘Heb je nog nagedacht over mijn voorstel.’ Door zijn woorden ademt ze de lucht scherp in haar longen. Meteen merkt hij haar gespannenheid op. 
‘Nagedacht, ja. Beslist, nog niet.’ Antwoord ze eerlijk.
‘Mag ik je vragen waar je over twijfelt? Is er iets in het verleden gebeurd waardoor je jouw beslissing uitstelt?’ Ze hoort een zachte twijfel doorklinken in zijn stem.
‘Nee, euh. Dat is, euh. Dat is het niet. Daar gaat het niet om.’ Probeert ze hem gerust te stellen.
‘Wil je er over praten?’ Vraagt hij oprecht geïnteresseerd.
‘Ik wil er wel over praten, ik ben alleen niet zeker of jij de juiste persoon bent om erover te praten.’ 
‘Dat begrijp ik.’ Reageert hij begripvol. ‘Is er iemand anders met wie je wel zou willen of kunnen praten?’ Ze haalt haar schouders op.
‘Ik weet het niet goed.’ Ze slaat haar hoofd achterover en staart naar de sterren die helder aan de gitzwarte hemel staan. ‘Misschien kan ik er met Hannah over praten. Hoewel zij er momenteel niet van op de hoogte is.’ 
‘Hannah is een goed iemand om mee te praten. Zij kan je vast wel helpen.’ Knikt hij.
‘Of ze goed kan luisteren, daar ben ik van overtuigd. Of ze me kan helpen, dat is een heel andere kwestie.’ Beantwoordt ze hem eerlijk. In stilte wandelen ze nog even verder door de tuin, vanop een afstand in de gaten gehouden door Glenn, die op de rand van het terras een goed overzicht heeft over de tuin. 

Steve liet Nelly een goed kwartier geleden aan de rand van het bos achter met de belofte dat hij haar vanavond niet langer zal afleiden. Wachtend op haar antwoord, beloofde ze hem dat ze hem snel een antwoord zal brengen. Intussen zit ze op een bankje dat even verderop in het bos staat. Haar knieën opgetrokken tegen haar bovenlichaam, staart ze weer naar de hemel. De volle maan en heldere sterren verlichten het bos net voldoende. De zitbank staat in een inham, even van het verlichte wandelpad af. Af en toe hoort ze andere gasten van de club langs het pad passeren. Sommigen zijn in een gezellig gesprek verwikkeld, anderen op zoek naar hun ideale plek voor een stomende buitenscène. Steve of Glenn. Glenn of Steve. Het is al appelen met peren vergelijken. Ze voelt zich veilig, geborgen en liefdevol bij beiden. Als overmaat van ramp, wil ze niet zomaar een langdurig contract met één van hen. Voor het eerst sinds lang overweegt ze een contract zonder einddatum. Met Steve. Met Glenn. De gevoelens die ze bij haar naar boven brengen, maakte haar de voorbije maanden meer dan eens oprecht gelukkig. Het leven kan ook zo oneerlijk zijn. Waarom worden zowel Steve als Glenn op hetzelfde moment in haar leven gebracht. Waarom leert ze hen beiden op quasi hetzelfde tijdstip kennen. Waarom zijn ze allebei zo goed en zorgzaam voor haar. Waarom bieden ze haar allebei een contract van lange duur aan? Het gekraak van brekende takjes doet haar uit haar gedachten opschrikken. Glenns lange gedaante staat plots voor haar. Zodra haar blik de zijne kruist, hurkt hij voor haar neer en legt hij zijn handen op de bank naast haar voeten. 
‘Sorry, ik stoor je.’ Stamelt hij. 
‘N-nee. Euh. Geen probleem. Ik euh…’ Van haar stuk gebracht door zijn plotse aanwezigheid, weet ze even geen woorden meer uit te brengen.
‘Ik wilde je heel even spreken. Mag ik?’ Hij gebaart naar de lege plaats naast haar en wacht geduldig haar antwoord af.
‘Natuurlijk.’ Knikt ze. Glenn komt naast haar zitten en draait zich naar haar toe, zijn rechterbeen gebogen, zodat zijn voet onder zijn linkse been haakt. Even wil hij met zijn handen naar haar toe reiken, waarna hij ze bedachtzaam op zijn eigen benen legt. 
‘Ik ga met de deur in huis vallen, lieve Nelly.’ Hij kijkt haar strak aan, een lichte twinkeling gepaard met een beetje verdriet in zijn ogen. ‘Mijn voorstel. Ik had je daar misschien niet mee moeten overvallen. Ik bedoel, als er iemand anders is, dan staat het je vrij om voor die persoon te kiezen. Ik wil je niet tegenhouden. Ik wil dat je gelukkig bent, en als je dat niet bij mij bent, dan ben ik de laatste om je tegen te houden.’ De woorden rollen met een terneergeslagen klank over zijn lippen. Nelly slikt de brok in haar keel weg en kijkt hem aan.
‘Waarom denk je dat er iemand anders is?’ Vraagt ze hem verlegen.
‘Ik zag je daarnet wandelen. Jullie zagen er, ik weet niet hoe ik het moet zeggen, het leek alsof er meer gaande was tussen jullie.’
‘Steve.’ Mompelt ze zachtjes. ‘Er is niets tussen Meester Steve en mij. Of toch, nu niet.’ Antwoord ze eerlijk. Glenn knikt zachtjes en kijkt haar met een hoopvolle blik aan.
‘Betekent dit dat je mijn voorstel nog steeds overweegt?’ 
‘Ik weet even niet wat ik moet doen.’ Bekent ze ook aan hem. ‘Ik wil even met een vriendin van me babbelen. Is het goed als ik er later op terugkom?’ Hoopvol knikt hij, voordat hij opstaat en een tedere kus op haar voorhoofd drukt. 

Hand in hand zit Nelly met Hannah in de jacuzzi in het wellnesscentrum van de club. Ze kijkt haar vriendin aan en verzamelt alle moed die ze vinden kan, voordat ze haar probleem voorlegt. Ze probeert een laatste brok weg te slikken.
‘Hannah, ik weet niet meer wat ik moet doen.’ Tranen wellen op in Nelly’s ogen.’
‘Hey, lieverd. Wat scheelt er? Heeft iemand je pijn gedaan?’ Hannah schuift dichterbij en slaat haar arm om Nelly heen. 
‘Nee, dat is het niet.’ Schudt ze haar hoofd. Ze ademt diep in en blaast alles weer haar longen uit.
‘Meester Glenn en Meester Steve.’ Stamelt ze. Hannah kijkt haar verward aan.
‘Wat is er met hen?’ Vraagt ze.
‘Ik kan niet kiezen. Ze hebben me allebei een contract van lange duur aangeboden, en ik weet niet meer wat ik moet doen.’ Begripvol lacht Hannah en schuift ze weer een beetje van Nelly weg. Ze kijkt haar vriendin begrijpend aan. 
‘Wat maakt dat je niet kan kiezen?’ Nelly haalt haar schouders op en veegt haar tranen met de achterkant van haar hand weg.
‘Ik weet niet. Ze zijn zo verschillend, zo anders, en toch maken ze me allebei gelukkig. Zodra Glenn een zweep in zijn handen heeft, weet hij me zo zot te maken. Hannah, ik zweer het, ik zou bijna smeken om meer. En de seks nadien is, verdorie toch, zo heerlijk. En dan Steve. Als hij me in zijn touwen heeft hangen, zijn handen over de blote delen huid laat glijden en mijn gevoelige plekken beroerd, dat is om crimineel gek te worden.” Haar herinneringen nemen een loopje met haar lichaam en een rilling trekt langs haar rug. Hannah lacht en legt liefdevol een hand op haar schouder. 
‘Ik snap je.’ Haar stem empathisch. 
‘Ik weet het gewoon echt niet. Ik kan niet kiezen. Onmogelijk.’ Zegt Nelly schouderophalend. Hannah streelt met haar hand teder over Nelly’s schouders, ze kijkt haar vriendin strak aan en wacht even voordat ze weer spreekt. 
‘Wie zegt er dat je moet kiezen?’ Gooit ze er plots uit. Verward kijkt Nelly haar aan. 
‘Hoe bedoel je?’ Vraagt ze radeloos.
‘ik bedoel, hoe exclusief zijn beide contracten? Ik ken Meester Glenn en Meester Steve niet zo goed, dus ik weet niet hoe hun mening is over polyamorie.’ De woorden dringen langzaam bij Nelly binnen. Polyamorie? 
‘Bedoel je? Ik weet niet, Hannah. Allebei? Samen?’
‘Ja lieverd, allebei. Samen. Staat er iets in hun contracten dat erop wijst dat zij daarvoor openstaan?’ Hannah trekt haar wenkbrauw vragend omhoog.
‘Ik weet het niet.’ Reageert Nelly. ‘En ik durf het hen niet vragen.’ 
‘Daar heb ik dan misschien de perfecte oplossing voor. Eerst moet ik zeker weten of jij ervoor openstaat?’ Ze ziet meteen hoe Nelly in gedachten het voorstel overloopt, de voordelen tegen de nadelen afweegt en hoe haar lichaam langzaam maar zeker haar beslissing verraadt. 
‘Ik heb er nog nooit over nagedacht. Nog niet echt bij stil gestaan, eigenlijk.’ Komt er voorzichtig over haar lippen. ‘Het zou wel een heel aangename oplossing zijn.’ Een verlegen glimlach verschijnt om haar mond. 
‘Kom.’ Zegt Hannah meteen, en ze slaat met haar hand zachtjes op Nelly’s schouder. ‘Laten we dit probleem van jou even snel gaan oplossen.’ Verward staat Nelly op na Hannah. Ze volgt haar naar de omkleedruimte en even later staat ze naast Hannah bij Meester Fabian. 

Met een bang, klein hartje zit Nelly met haar benen opgetrokken aan het hoofdeinde van het reusachtige tweepersoonsbed in een hotelkamer boven de club. Hannah zit ontspannen naast haar, haar benen languit voor zich uitgestrekt. Nelly omklemt haar benen, haar vingers verstrengeld met die van Hannah. Ze staart voor zich uit naar de donkerrode muur van de kamer, waar een prachtige zwart-wit foto hangt van een onderdanig model en een ingewikkeld touwenschouwspel. De foto doet haar gedachten meteen afdwalen naar Meester Steve en zijn vakkundige handen. Ze blaast een benepen zucht uit haar longen en sluit haar ogen in een poging de herinneringen weg te duwen. Er wordt zachtjes op de deur geklopt. Hannah roept dat de deur nog los is, waarna Meester Fabian ze traag opent. Zijn lichaam blokkeert het zicht naar wat er zich achter hem op de gang afspeelt, of wie er bij hem is. 
‘Ben je er klaar voor?’ Vraagt hij begripvol aan Nelly. Ze kan het enkel opbrengen om te knikken en strak voor zich uit te blijven staren.
‘Nelly, als we dit gaan doen, dan heb ik je woorden nodig.’ Reageert Meester Fabian streng. ‘Ben je er klaar voor?’ Zijn vraag opnieuw begripvol, doch lichtjes dwingender dan daarnet.
‘Ja, Meester Fabian. Ik euh, ik denk het wel.’ Stamelt ze verlegen. Na het horen van haar bevestiging, opent hij de deur verder en stapt hij de hotelkamer binnen, gevolgd door Meester Steve en Meester Glenn. Beiden stappen ze door tot ze aan het voeteinde van het bed staan, hun blik liefdevol op Nelly gericht. 
‘Dank jullie wel, heren, om mee te komen.’ Begint Meester Fabian het gesprek. ‘Nelly is zonet samen met Hannah tot bij mij gekomen in een poging een probleem van haar op te lossen. Jullie meisje zit verstrikt met een moeilijke keuze en ten einde raad, zocht ze toenadering bij Hannah.’ Glenn en Steve kijken mekaar aan voordat hun blik weer op Nelly rust. 
‘Ik zeg jullie meisje, niet wetende hoe jullie tegenover de kwestie staan, wetende dat jullie de keuze zijn die Nelly onmogelijk kan maken.’ Vervolgt Meester Fabian zijn betoog. 
‘Naar ik heb begrepen, hebben jullie haar beide een langdurig contract aangeboden?’ Hij richt zijn aandacht aan beide Dominanten, die bevestigend knikken. Nelly kan de spanning niet aan, haar blik strak op het dekbed vlak voor haar voeten gericht. Haar ademhaling wordt oppervlakkig en Hannah slaat haar arm om Nelly heen, in een poging de opbouwende stress bij haar weg te nemen. 
‘Heren, ik heb er geen idee van hoe jullie staan tegenover een relatie waar jullie alle drie deel van uitmaken. Mijn voorstel is daarom het volgende. Hannah blijft hier nog even bij Nelly als emotionele steun. Nu jullie op de hoogte zijn van haar keuzeprobleem, stel ik voor dat jullie mij weer naar buiten volgen. Ikzelf heb enige ervaring binnen deze kwestie, dus kan ik al jullie vragen beantwoorden. Na ons gesprek is de keuze aan jullie beide. Ofwel kom je weer naar deze hotelkamer en begint er een mooie toekomst met deze prachtige meid. Ofwel keer je om, begeef je je weer naar de club en maak je de keuze voor haar.’ De woorden klinken hard bij Nelly door, waardoor tranen uit haar ooghoeken over haar wangen rollen. 

Snikkend zit Nelly in Hannahs armen. Koesterend streelt Hannah met haar vingers door Nelly’s langbruine haren en prevelt ze allerlei woorden om haar gerust te stellen. De drie Dominanten verlieten intussen goed twintig minuten geleden de kamer. De spanning wordt onhoudbaar, Nelly’s geduld helemaal ten einde. Wat als ze niets meer overhoudt? 
‘I-ik..’ Hikt ze. ‘Ik denk dat ik…, ik weet niet Hannah.’ Schouderschokkend frazelt ze de woorden.
‘Sshhtt.’ Sust Hannah haar. Nelly schudt haar hoofd.
‘Het is verdorie lang geleden dat ik nog zo gejankt heb om een vent.’ Zegt ze ronduit. 
‘Ik had niet eens door wat ik de voorbije maanden ben gaan voelen. Niet voor één van hen, voor allebei. Ik wil ze geen van beiden verliezen.’ Haar stem verandert naar amper een fluistering. Hannah neemt een zakdoekje en veegt de tranen van haar vriendin voorzichtig weg. 
‘En niemand zegt dat je hen kwijtgeraakt.’ Reageert ze bemoedigend.
‘Waarom duurt het dan zo lang?’ Haar wanhoop weerklinkt duidelijk.
‘Daar kan ik duizenden redenen om bedenken, lieve schat. Ze zullen allicht heel wat vragen hebben voor Meester Fabian. Als ze er beiden wel voor openstaan, willen ze misschien eerst even met mekaar praten en mekaar leren kennen. Zij moeten ook hun eigen twijfels en gedachten een plaats geven. Toegegeven, we hebben hen er wel mee overvallen.’ Stelt Hannah haar gerust. Zacht geklop doet hen beiden naar de deur kijken. 

Voorzichtig wordt de deur van de hotelkamer geopend. Nelly houdt angstvallig haar adem in, bang voor de onthulling. Ze slaat haar blik neer, strak gericht op Hannah vooruitgestrekte benen. 
‘Hannah, zou je ons even alleen willen laten, alsjeblief?’ Nelly herkent meteen Glenns warme, diepe stem. 
‘We willen graag even alleen met onze Nelly praten.’ Vervolgt Steve Glenns vraag. Plots schieten Nelly’s ogen hoopvol omhoog. Een lichte blos kleurt meteen haar wangen zodra ze zowel Meester Glenn als Meester Steve voor haar ziet staan. Hannah draait zich weer naar Nelly toe en streelt haar bovenarmen. 
‘Is het ok als ik ga? Of heb je liever dat ik nog bij je blijf?’ Ze kijkt recht in haar ogen. Voorzichtig schudt Nelly haar hoofd.
‘Nee, dank je. Het lukt nu wel.’ Fluistert ze zachtjes. ‘Dank je wel voor alles.’ 
‘Dat is met liefde en plezier gedaan, lieve schat.’ Hannah leunt voorover, drukt een kus op Nelly’s voorhoofd en schuift van het bed voordat ze de hotelkamer verlaat. Zowel Meester Glenn als Meester Steve zetten zich neer aan het voeteinde van het bed. Dankzij het hoopvolle gevoel dat door haar lichaam stroomt, vindt Nelly haar ademhaling weer terug. 
‘Dank je wel voor je eerlijkheid.’ Opent Meester Steve het gesprek. ‘Het heeft ons de ogen geopend.’ Bekenthij eerlijk. 
‘We hebben net een goed gesprek gehad met Meester Fabian en om eerlijk te zijn, was het al vrij snel duidelijk dat Meester Steve noch ik van plan waren om je zomaar te laten gaan.’ Meester Glenn reikt naar zijn achterzak en haalt een aantal papieren tevoorschijn. 
‘We hebben even onze hoofden samen gestoken en willen je een contract aanbieden.’ Hij schuift de papieren over het bed naar Nelly toe. Gretig neemt ze deze aan en laat ze haar ogen over de woorden en regels gaan. Opnieuw wellen haar tranen op, waardoor haar zicht op het document vertroebeld. 
‘Hey, wat nu?’ Vraagt Meester Steve ongerust. ‘Is dit niet wat je wilde?’ 
‘J-ja-wel.’ Stamelt ze. ‘Dit is… Ik… kan het niet geloven.’ Beide Dominanten schuiven over de matras naar haar toe en gaan aan beide kanten naast haar zitten. 
‘Geloof het maar, kleintje. Wij laten je geen van beiden gaan.’ Fluistert Meester Glenn tegen haar oor. Gerustgesteld knikt ze, gekoesterd in hun armen. 

Nelly haalt diep adem, beide geuren van haar Meesters inhalerend. Ze strelen liefdevol haar armen, benen en rug terwijl ze tegen hen aan ligt. 
‘Nelly, zet je eens netjes achter het bed op je knieën.’ Commandeert Meester Glenn haar plots met zijn krachtige, warme stem. Haar lichaam reageert meteen verwachtingsvol op zijn woorden. Ze schuift naar het einde van het bed, staat op en laat zich op haar knieën zakken, haar handen met de handpalmen naar boven rusten op haar bovenbenen, haar ogen strak op de rand van het bed gericht. Ze merkt hoe beide Dominanten van het bed afkomen, enkele laden openen en onverstaanbaar tegen mekaar fluisteren. De spanning van eerder zet zich ditmaal om in een hoopvolle spanning. Ze voelt hoe haar klit al begint te kloppen en haar hart zwaarder in haar borstkas slaat. Ze herkent Meester Steves schoenen die naast haar staan en achter haar knielen. Zijn handen strelen langs haar bovenarmen, bezorgen haar rillingen doorheen haar hele lichaam. 
‘Houd je handen achter je rug, lieverd.’ Gebied hij haar. Gehoorzaam slaat ze haar handen achter haar rug en grijpt ze met iedere hand haar tegenovergestelde elleboog vast. Meest Glenn gaat op het bed vlak voor haar liggen en brengt zijn gezicht tot vlak voor het hare. Hij kijkt haar uitdagend aan, legt zijn hand in haar nek en trekt haar de laatste centimeters naar zich toe. Zijn mond stort zich op haar lippen, eist toegang tot haar mond en ontlokt de kreunen uit haar keel. Met moeite weet ze haar aandacht bij haar houding te houden. Ze voelt hoe Meester Steve zijn touwen om haar bovenlichaam wikkelt, boven en onder haar borsten, en ze vervolgens op haar rug knoopt om een volgende wikkel om haar heen te leggen. De verdubbelde aandacht maakt haar nog gekker dan ze ooit tevoren is geweest. 
‘Sta recht, lieverd.’ Commandeert de diepe stem van Meester Steve haar. Hij ondersteunt haar terwijl ze voorzichtig opstaat, Meester Glenns blik strak op haar lichaam. 
‘Ga midden op het bed liggen.’ Gehoorzaam volgt ze zijn woorden en neemt ze plaats waar zonet Meester Glenn nog lag. Haar hoofd tolt en duizelt. Meester Steve vouwt haar linkervoet naar haar bovenbeen en legt zijn touwen om haar huid. Meester Glenn streelt uitdagend langs haar bovenlichaam, haar nek en schouders. Zijn handen raken het blote vlees tussen de touwen en voelen langs haar vochtige lippen voordat ze weer over haar rug naar haar nek verdwijnen. Zacht kreunend smeekt ze bijna om meer. Zodra haar linkerbeen is afgewerkt, neemt Meester Steve haar rechterbeen en onderwerpt dit aan dezelfde knoopkunsten terwijl Meester Glenn haar lichaam blijft treiteren. 
‘Ik ben klaar.’ Klinkt het zachtjes achter haar. Het strelen stopt en Meester Glenn gaat naast het bed staan. Ze voelt hoe Meester Steve achter haar op het bed rechtstaat en de lange uiteinden van haar bondage in zijn handen omhoog reikt. De spanning op de touwen vergroot en haar lichaam komt los van het bed. Zachtjes schommelt ze in de lucht heen en weer, steeds hoger. Het tollen in haar hoofd voert haar weer wat verder weg naar een heerlijke, ontspannen plaats. 

Meester Steve zit op zijn knieën voor haar op het bed. Zijn handen strelen haar schouders, haar bovenarmen, haar borsten, haar tepels. Godverdomme. 
‘Oohh.’ Kreunt Nelly. Een zachte tik landt op haar billen, op het weinige beetje huid dat vrijgelaten is. Meester Glenn staat achter haar met zijn korte zweep, waarvan hij de lederen uiteinden nu uitdagend over haar rug laat glijden. Opnieuw slaat hij haar bil. Meester Steve plukt aan haar tepels. 
‘Hhhmmm. Oohh.’ Ze zijn zo dichtbij, en toch ook zo ver weg. Haar gedachten wazig. Haar billen kleuren dieprood en voelen gloeiend aan van de tikken die Meester Glenn met zijn zweep laat vallen. Meester Steve blijft haar lichaam uitdagend beroeren, haar tepels strelend en draaiend tussen zijn behendige vingers. Ze zweeft nog verder weg. Ze proeft Meester Steves vochtige eikel tegen haar mond en opent gewillig om hem diep in zich te zuigen. Twee vingers vegen uitdagend langs haar vochtige lippen voordat in haar stoten. Twee handen grijpen haar borsten en tepels en een laatste hand beroert haar kloppende clitoris. Haar kreun gesmoord door Meester Steves stijve pik in haar mond, laat ze het orgasme over haar heen walsen. 
‘Dat is ons flink meisje.’ Zegt Meester Glenn goedkeurend. Hij haalt zijn vingers uit haar vochtige kut en zet zijn paal tegen haar opening aan. Met een vlotte beweging stoot hij diep bij haar naar binnen.
‘Godverdomme, man. Dit houd ik niet lang vol.’ Kreunt Meester Steve. Hij grijpt haar haren stevig in zijn vuist en stoot in haar mond op een gestaag tempo. Meester Glenn grijpt haar heupen en voert zijn tempo op.
‘Oh verdomme, zo heerlijk.’ Kreunt ook hij. De kamer vult zich met de pompende geluiden, het kermen en zuchten van hun scène. 
‘Verdorie, man. Ik ben er bijna.’ Schreeuwt Meester Steve. 
‘Hhmmm.’ Bevestigt Meester Glenn. ‘Hier niet veel anders.’ Hij graait met zijn hand om Nelly’s middel heen en wrijft over haar klit. Haar gesmoorde kreten en trillende lichaam, veroorzaakt door haar tweede orgasme, nemen haar beide Dominanten mee in hun bevrediging. 

Uitgeput ligt Nelly op het bed, haar hoofd steunt op Meester Glenns brede bovenlichaam, haar benen verstrengeld met Meester Steves benen. Teder strelen ze liefdevol over haar lichaam. Meester Steve wrijft met een vochtige, warme doek langs haar huid waar zonet nog zijn touwen zaten. Meester Glenn kust haar kruin. Langzaam keert ze terug uit haar euforische golf en kijkt ze om zich heen.
‘Ik heb het echt niet gedroomd.’ Fluistert ze zachtjes. Beide Dominanten moeten lachen om haar vaststelling.
‘Nee, lieve meid. Dit heb je niet gedroomd.’ Beantwoord Meester Steve zachtjes. Hij legt zich languit naast haar en slaat een arm om haar lichaam. 
‘Had ik dit eerder geweten.’ Mompelt Meester Glenn tevreden. 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.