Meester Rick

Languit ligt Hannah verveeld in haar sofa, zappend van het ene kanaal naar het andere. Al snel constateert ze dat er werkelijk niets op televisie is. Of toch niets wat haar aandacht langer dan tien seconden vast kan houden. Een blik op haar wandklok vertelt dat het amper half tien is en dat de avond dus nog maar net begonnen is. Zuchtend schuift ze nog wat verder onderuit. Ik haat vrije avonden. Vreselijk. Wat moet ik doen? Haar blik glijdt door de kleine woonkamer tot haar ogen rusten op de deur die lichtjes open staat in de gang. De deur naar haar slaapkamer. Ach, een avondje meer of minder in de club, wat maakt het ook uit. Met een hernieuwde energie veert ze rechtop en haast ze zich naar haar slaapkamer, waar ze snel een gemakkelijke jeans en een losse pull aantrekt. In de locker van de club heeft ze ruim voldoende fijne setjes en niemendalletjes liggen die ze vanavond aan kan doen. Hannah bekijkt zichzelf in de spiegel die in de hoek van haar slaapkamer staat en wrijft met haar hand langs haar naakte hals. Te naakt. Ze mist het gevoel van zacht leder tegen haar kwetsbare huid. Meteen droomt ze weg en staart ze in Johns donkerbruine, verleidelijke ogen. Wat ze er niet voor over heeft om zijn commanderende stem weer te horen, fluisterend in haar oor terwijl zijn warme lichaam hard tegen haar rug drukt. Verward maant ze haar gedachten terug te keren naar de realiteit. Een wereld waarin een relatie met Meester John nooit gebeuren kan, aangezien hij onbereikbaar is voor een simpele ziel als Hannah.

Uit gewoonte parkeert Hannah haar wagen op de personeelsparking achter de kroeg van het kasteel en wandelt ze opgewekt langs de grote inkomhal naar de omkleedruimte voor alle vrouwelijke gasten van de club. Daar vindt ze Nelly druk in gesprek met Tess en Madame Fatale. De vrouwen lachen en gieren luid en trekken ieders aandacht in de kamer. Hannah haast zich naar haar vriendinnen en geeft hen een knuffel. 
‘Hoi allemaal, wat is er zo grappig?’ Vraagt ze aan de groep. 
‘Oh lieverd, je hebt net wat gemist!’ Giechelt Madame Fatale tussen de woorden heen. Ze hervindt haar adem en vervolgt het verhaal.
‘Jens was blijkbaar wat geïrriteerd in iets dat de voorbije dagen ben hun thuis was gebeurd. In plaats van er met Maarten over te praten, besloot hij dat het een slimmere optie was om vanavond Maarten te negeren en nukkig met een andere Dom in gesprek te gaan.’ Na die laatste woorden zuigt Hannah haar adem scherp in. 
‘Oh nee. En nu?’ Vraagt ze met een geschokte blik.
‘En nu zien zijn billen knalrood met her en der een paarse tint en vermoed ik dat hij een aantal dagen problemen zal hebben om te gaan zitten.’ Opnieuw proesten de dames in een lachen uit. Ook Hannah kan het niet nalaten aan het lachsalvo deel te nemen. Lachend en gierend aanhoort ze het volledige verhaal terwijl ze zich omkleedt en klaarmaakt om naar de club te gaan.
‘Je had Maartens gezicht moeten zien, zodra hij Jens bij Meester Gert zag staan. Hilarisch gewoon. Iedereen wist meteen hoe laat het was.’ Vult Nelly het verhaal aan.
‘Jens’ ogen sprongen bijna uit zijn oogkassen, toen Maarten hem vermanend aansprak. Die stond vlak achter hem. Jens had zijn Meester totaal niet aan zien komen. Hij kromp ineen als een klein kind dat wist dat hij zo fout zat.’ Hannah schudt haar hoofd terwijl ze haar jeans en pull in de locker legt en er een babydoll uitneemt. 
‘Echt jongens, vanop afstand was het al hilarisch. Maarten heeft Jens meegenomen naar een van de kleine zithoeken. Daar hebben ze wat gepraat. De tranen rolden over Jens’ wangen. Hij had zoveel spijt dat hij niet gewoon met zijn Meester had gepraat over zijn frustratie.’
‘En wat heeft Meester Maarten dan gedaan?’ Hannah trekt de babydoll over haar hoofd en sluit haar locker af.
‘Hij is met Jens naar de kerker gegaan, ik denk dat bijna iedereen wel zin had om te volgen. Beneden heeft hij de arme stakker over een bok gebonden en zijn lul in een cockholder gestoken. Vervolgens heeft hij eerst liefkozend Jens’ rug gestreeld, een beetje gemasseerd, langs zijn billen en dijen gewreven. Ik kan je zeggen, het werd wel heel spannend in die cockholder. Jens sloeg toen al rood aan.’ Lacht Tess. Met z’n vieren wandelen ze de trap op terwijl Nelly het verhaal afwerkt.
‘Uiteindelijk heeft Meester Maarten zijn favoriete paddle genomen, die met de rubberen nopjes op. Hij heeft Jens’ billen en dijen als een echte professional bewerkt. De tranen liepen langs zijn wangen, hij zou bijna gesmeekt hebben om te stoppen. Toch heeft de arme jongen niet een keer zijn stopwoord gebruikt. Hij wist vast wel hoe fout hij was.’ 
‘Dat geloof ik meteen. Auw.’ Meevoelend wrijft Hannah over haar eigen billen terwijl ze samen de drukke club binnengaan. De DJ draait heerlijke muziek en de dansvloer staat al goed gevuld. Samen met Tess en Nelly gaat ze in een van de gezellige sofa’s zitten, terwijl Madame Fatale voor hen allen wat te drinken haalt. 

‘Wie is dat?’ Vraagt Hannah voorzichtig aan Tess, die naast haar zit. Tess volgt de blik van haar vriendin, die op een knappe man blijft rusten. Ze haalt haar schouders op.
‘Geen idee, ik heb hem nog nooit gezien.’ Meteen draait de man zijn blik en kruist die van Hannah, waar hij halthoudt. Na enkele seconden knipoogt hij en verschijnt er een grijns op zijn gezicht. Hij richt zich weer op zijn gezelschap en het gesprek waarin hij verwikkeld is. Tess stoot met haar elleboog Hannah aan en begint te giechelen. 
‘Ola, dat kan wel eens leuk worden voor een zekere, ongebonden sub die al veel te lang niets goeds heeft meegemaakt.’ Lacht ze.
‘Hoe? Wat?’ Reageert Hannah geschrokken.
‘Komaan lieverd, het wordt tijd dat jij je nog eens lekker laat gaan. En die knapperd die jou net helemaal in de ban had, die kan je alles geven wat je nodig hebt. En omgekeerd geldt volgens mij net hetzelfde.’ Hannahs wangen lopen rood aan, wat meteen de aandacht trekt van Nelly en Madame Fatale, die druk met mekaar in gesprek waren. Al snel licht Tess hun vriendinnen in van haar vaststellingen. 

‘Mag ik de dames even storen?’ De donkerharige man staat naast de zithoek van de dames en laat zijn blik de cirkel rondgaan. Tess en Nelly richten hun blik geoefend naar de grond, wetende dat ze zonder bijzijn van hun Doms geen andere man aan moeten spreken. Madame Fatale staat op, gehuld in haar strakke lederen broek en haar lederen body, kijkt ze de man streng aan.
‘Mag ik vragen waarom je ons wil storen?’ Klinkt ze streng en beschermend over haar vriendinnen.
‘Ik euh,’ Stamelt de man even voordat hij zich helemaal herpakt. 
‘Ik wil informeren of de ongebonden dame interesse heeft om een scène te bespreken.’ Meteen schieten Hannahs ogen de lucht in en staart ze recht in Madames geruststellende blik. 
‘En u bent?’ Nog steeds klinkt Madame Fatale streng. 
‘Mijn naam is Meester Rick, ik ben lid van deze club sinds vorige week.’ Vriendelijk steekt de man zijn hand uit om verder kennis te maken met Madame Fatale. Hij heeft meteen begrepen dat Hannah door haar in bescherming wordt genomen. De twee geraken met mekaar aan de praat, waardoor Tess en Nelly hun aandacht ook weer op Hannah focussen. Tussentijds werpen ze uitdagende blikken naar Hannah telkens ze haar ogen over het lichaam van de onbekende man laat glijden. 

Madame Fatale komt naast Hannah zitten en legt een vertrouwende hand op haar bovenbeen.
‘Wat denk jij? De man, Meester Rick, heeft zijn oog op je laten vallen en hij zou graag een scène met je bespreken. Als die meevalt, wil hij zelfs een langduriger contract overwegen. Is dat iets wat jij wil?’ Haar stem zacht en begripvol. Hannah haalt haar schouders op.
‘Ik, euh, nou ja, euh.’ Stamelt ze.
‘Eerst nadenken, lieverd, dan pas praat.’ Lacht Madame Fatale lief. Even moet Hannah lachen, waarna ze diep ademhaalt en haar gedachten probeert te ordenen.
‘Het is een knappe man, dat ga ik zeker niet ontkennen. Alleen, ik ken hem niet.’ Spreekt ze haar onzekerheid uit.
‘Ik snap je. En begrijp je daar ook in.’ Beaamt Madame.
‘Het getuigt alvast van goede wil dat hij eerst een scène wil doen alvorens een volledig contract te bespreken.’ Zegt ze in het voordeel van de nieuwe Dominant.
‘Waar, euh… Waar is hij trouwens naartoe?’ Vraagt Hannah zich luidop af.
‘Ik heb hem naar de balie vooraan gestuurd, zodat hij alvast je sublijst door kan nemen. Ik heb hem heel duidelijk gemaakt dat zijn aanwezigheid hier alleen maar een druk legt op jouw beslissing, waardoor je misschien iets kiest wat je net niet wil.’ 
‘Oh.’ Beseft Hannah. ‘Dank je.’ Reageert ze verlegen.
‘Geen dank, schat. Je weet toch dat ik altijd voor jullie zorg.’ 
‘Dat is waar.’ 
‘Als je een scène met hem wil bespreken, dan wacht hij op je in een van de loungehoeken in het overdekt terras. Ik heb hem gezegd dat je ten vroegste over dertig minuten daar zou zijn, zodat je tijd krijgt om alles goed te overdenken.’ Knikkend geeft Hannah aan dat ze de afspraak begrepen heeft. 

Dertig minuten later staat Hannah in de deuropening naar het overdekt terras. De verwarmingselementen aan het plafond werpen een warme gloed over de ruimte, die in een gedimde verlichting gehuld ligt. De tuinlampen werpen hun licht over het gras en de planten die steeds meer hun bladeren verliezen en zich opmaken voor de aankomende winter. In haar ooghoek staat een man recht. De actie trekt haar aandacht, waardoor ze meteen ziet dat het Meester Rick is die op haar wacht. Een beetje onzeker loopt ze naar hem toe.
‘Ga maar zitten.’ Met zijn hand gebaart hij naar de stoel die tegenover de zijne staat. Ze neemt plaats en wacht totdat hij het woord neemt. 
‘Ik heb begrepen dat jij Hannah bent? Mijn naam is Meester Rick.’ Stelt hij zichzelf voor.
‘Aangenaam, Meester Rick.’ Haar blik laat ze op de grond tussen zijn voeten rusten.
‘Als we gewoon met mekaar in gesprek zijn, mag je me aankijken Hannah.’ Reageert hij zachtaardig. Meteen tilt ze haar gezicht tot haar ogen de zijne kruisen. Zijn bruine ogen glanzen in het dansende licht van de kaars die tussen hen in op het salontafeltje staat. Ze stralen vriendelijkheid en een zekere zachtheid uit. 
‘Je vriendin, Madame Fatale, vertelde me dat je hier ook in het restaurant werkt.’ Verlegen knikt Hannah.
‘Ja, toen ze bijna openden, vroegen Cindy en David me of ik voor hen wilde werken. Ik kende hen al van een andere club. Ik heb het aanbod meteen aangenomen. Het loon is goed, de sfeer is geweldig. Ik doe het echt graag.’ 
‘Dat vind ik fijn voor je.’ Meester Rick klinkt oprecht geïnteresseerd in wat ze vertelt. Een uur vliegt razendsnel voorbij voordat hij zijn blik op zijn horloge werpt en haar zacht aankijkt.
‘Zullen we een scène bespreken? Of ga je liever weer naar je vriendinnen?’ Polst hij bij haar.
‘Ik euh. Nee, ik wil wel.’ Fluistert ze nu bijna. 

Ze volgt Meester Rick op de voet, die net een privéruimte voor hen boekte. Bovenaan de trap moeten ze even wachten op een aantal mensen die net naar boven komen. Zodra het gezelschap door de deuropening komt, valt haar oog meteen op Meester John, die twee andere Doms volgt. Haar ogen vallen verlegen naar de grond en haar wangen lopen rood aan. Ongemerkt probeert ze de brok in haar keel weg te slikken. Ervan overtuigd dat ze nooit nog een kans maakt bij haar ideale Dom, volgt ze Meester Rick de trap af naar de kerker. Ze merkt de teleurgestelde blik niet in Meester Johns ogen, die haar volgzaam naar beneden ziet verdwijnen. John neemt snel afscheid van zijn gezelschap voordat hij de trap weer naar beneden gaat. Eenmaal in de kerker ziet hij Hannah nog net met de onbekende man in een privéruimte verdwijnen. Hij besluit plaats te nemen in een van de eenpersoons zitbanken langs de wand die een goed zicht bieden op de privéruimte waarin ze net verdween. 

‘Ik wil dat je je naakt presenteert.’ Zodra de deur van de privéruimte achter hen sluit, schakelt Meester Rick zijn dominante stem in. Een huivering rolt langs Hannahs ruggengraat. Gehoorzaam kleedt ze zich uit en legt haar babydoll netjes opgevouwen op een schapje dat aan de muur langs de deur hangt. Ze knielt neer voor Meester Rick, haar benen lichtjes gespreid en haar handen met handpalmen naar boven op haar bovenbenen. Haar blik laat ze gehoorzaam op de grond gericht. Meester Rick legt een hand boven op haar hoofd en stapt om haar heen, zijn blik op haar prachtige lichaam gericht. Hij houdt halt zodra hij weer voor haar staat.
‘Wat is je stopwoord?’ Vraagt hij streng.
‘Rood, Meester.’ Antwoordt Hannah gehoorzaam. 
‘Perfect.’ Reageert hij vol genoegen. Hij wandelt langs haar heen en neemt de ruimte goed in zich op. Voor de achterwand staat een ruim bureau met verschillende mogelijkheden om haar vast te maken. In de hoek links vooraan bevindt zich een bok waar hij haar overheen kan leggen en zowel aan de polsen als de enkels vast kan gespen. Aan het plafond zijn her en der haken ingedraaid, waar kettingen naar beneden hangen. In de linkse hoek achteraan de ruimte hangt een schommel. Hij grijpt met zijn hand in Hannahs paardenstaart en trekt haar voorzichtig rechtop. 
‘Ga voor het bureau staan, je gezicht naar de achterste muur. Je handen netjes op de rug.’ Meteen volgt ze zijn commando op. Wanneer ze zoals opgedragen voor het bureau staat, voelt ze hoe hij achter haar knielt en haar enkels vastmaakt in de lederen boeien die met een korte ketting aan de poten van het meubel vasthangen. Hierdoor spreiden haar benen nog wijder dan ze al voor hem klaarstond. Achter zich hoort ze gestommel en enkele schuiven openen en sluiten. 

Tevreden over haar gehoorzaamheid tot nu toe, neemt Meester Rick een touw uit een van de vele schuiven en kastjes die in de speelruimte staan. Zodra hij weer achter haar staat, begint hij behendig het touw vast te maken aan een van haar polsen, voordat hij het om haar beide onderarmen draait tot ze volledig ingewikkeld liggen. Aan het uiteinde maakt hij de touwen weer correct vast volgens de regels van de kunst. Meester Rick loopt om het bureau heen, schuift de schouderhouder uit die vervaardig in het werkblad werd ingewerkt, en klemt deze vast. Zodra hij weer achter Hannah staat, gespt hij een lederen collar om haar nek met een grote ring vooraan. Voorzichtig duwt hij haar bovenlichaam naar voren, totdat haar schouders tegen de schouderhouder leunen. De ketting die aan het werkblad hangt, bevestigt hij aan de ring van haar collar, waardoor ze nu geen kant meer op kan. Volledig overgeleverd aan zijn goede wil, groeit zijn verlangen naar deze prachtige vrouw. Haar ademhaling versnelt bij iedere beweging die hij maakt, hetgeen hem nog meer opwindt. Hij opent een schuif van het bureau en vindt daar een aantal heerlijke speeltjes die hij meteen wil gebruiken. Hij legt ze naast mekaar op het werkblad onder haar bovenlichaam, dat schuin boven het bureau torent. Met zijn handen op de rand van het bureau, bukt hij voorover en neemt hij een van haar tepels in zijn mond. Hij likt en zuigt en hoort haar zachtjes kreunen van verlangen. Zijn pik wordt spannend hard in zijn broek. Snel graait hij naar de twee tepelklemmen die hij klaar had liggen en bevestigt deze over haar stijve pieken. Scherp haalt ze diep adem. 

Meester Rick komt achter Hannah staan en streelt zachtjes over haar billen, haar dijen en haar onderrug. Geforceerd probeert ze te anticiperen op zijn aanrakingen, wat moeilijk gaat door de beperkingen in haar bewegingsvrijheid. 

‘Geef me een kleur, meid.’ Commandeert hij haar.
‘Groen, Meester Rick. Groen.’ Haar hoofd knikt zachtjes. 
‘Goed zo.’ Hij zet zich op zijn knieën achter haar en graait de kleine klem van het bureau. Hij opent de klem en schuift hem behendig over haar glanzende, harde knobbel heen voordat hij deze weer strak dichtschuift. Opnieuw hoort hij hoe ze diep inademt, zucht en zachtjes kreunt, bijna smekend om meer. Hij voelt hoe ze verlangt naar verlossing. Zodra hij weer opstaat, zet hij een ruime stap achteruit en haalt de flogger uit zijn achterzak. Zachtjes begint hij de zweep met een losse pols rond te draaien, waardoor de uiteinden telkens haar huid net raken. Hij begint rustig, amper rakend, niet te hard. Langzaam bouwt hij zowel het ritme als zijn slagkracht op, waardoor haar billen steeds roder kleuren. Afwisselend tussen haar linkse en rechtse bil, merkt hij hoe haar lichaam langzaam wegzakt in een trance, zichzelf nog meer overgevend aan zijn aanrakingen en zorgen. 
‘Geef me een kleur.’ Ditmaal klinkt zijn stem tederder, minder streng.
‘G-gr-oen.’ Fluistert ze. Ze balanceert op het randje van haar subspace en heeft niet veel meer nodig om erheen te gaan. Hij legt de flogger op het bureau en komt dichter bij haar staan. Voorzichtig verwijdert hij de klem op haar clitoris. Door de vernieuwde bloeddoorstroming schreeuwt ze het uit, nog dichter bij haar ontlading. Hij legt zijn vingers over haar hete parel heen en wrijft zachtjes in cirkels, haar verlangen nog meer opbouwend. Met zijn andere hand knoopt hij het bovenste van zijn lederen broek los. Snel stroopt hij zijn broek net genoeg naar beneden totdat zijn stijve pik fier tussen hen in staat. Hij duwt zijn bovenlichaam tegen haar rug en graait met beide handen naar haar borsten. Teder streelt hij haar warme vlees, voorzichtig verwijdert hij ook deze klemmen. Terwijl ze zucht van verlossing en kreunt om meer, stoot hij vlot bij haar naar binnen, haar tepels tussen zijn vingers heen en weer rollend en plukkend. Meer heeft ze niet meer nodig. Hij voelt haar strakker om zijn pik verkrampen terwijl ze luidkeels haar verlossing uitschreeuwt. Hij gunt haar echter geen seconde rust, duwt haar nog verder in haar subspace door opnieuw haar harde klit te beroeren terwijl hij in en uit haar pompt. Zodra haar eerste orgasme wegebt, bouwt het tweede meteen op. Dit keer neemt ze hem met zich mee. 

Langzaam keert Hannah terug uit haar subspace, gekoesterd in de warme armen van Meester Rick. Hij zit met haar op de kleine sofa die naast het bureau staat. Een dekentje ligt om haar lichaam heen gewikkeld om te voorkomen dat ze het koud krijgt. Lieflijk streelt hij haar armen en langs haar wang. Knipperend met haar ogen staart ze hem aan. Een zweem van trots ligt in zijn ogen te lezen. 
‘Welkom terug, lieve meid.’ Zegt hij bijna fluisterend. Een flauwe lach verschijnt om haar lippen. Zo blijven ze nog een kwartiertje zitten, totdat ze weer helemaal op krachten is. Voorzichtig staat Hannah weer op en kleedt ze zich aan. Ze voelt hoe hij haar armen en rug blijft strelen, constant op zoek naar een aanraking. Hoewel het haar moet koesteren, geliefd moet doen voelen, voelt ze een afstand die slechts één iemand overbruggen kan. 

Eindelijk opent de deur van de privéruimte. De onbekende Dominant komt als eerste naar buiten. Hij houdt de deur open voor Hannah. Zijn Hannah. Of toch niet? Meester John laat zijn oog rusten op de collar die om Hannahs nek zit. Een vreselijk groen gevoel maakt zich eigen van hem. Nukkig staat hij op uit de kleine sofa aan de andere kant van de kerker en hij stormt stampvoetend naar boven. Hoewel Meester David hem in de grote inkomhal probeert aan te spreken, stormt hij langs zijn goede vriend heen rechtstreeks naar de omkleedruimte. Hij kan niet snel genoeg weg zijn. Hij graait enkel zijn portefeuille en sleutels uit de locker en rent als een bezetene naar buiten. In zijn auto slaat hij woest op het stuur, kwaad op zichzelf dat hij de mooiste kans in zijn leven, zo door zijn vingers laat glippen. 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.