Kortverhalen

Rendez-vous in de kleedkamer

Rendez-vous in de kleedkamer

Shani is gelukkig met haar partner Nico, alleen is ze ontzettend onzeker over haar lichaam. Om die reden gaat ze telkens mee naar de sportclub wanneer Nico gaat boksen. Tijdens de Pilates lessen is er die ene vrouw die haar altijd aankijkt, alsof ze door haar ogen wordt uitgekleed.
Wanneer ze door die mysterieuze vrouw wordt aangesproken als ze onder de douche staat, verliest Shani al haar controle. Gaat ze in op het erotische voorstel van Wendy? Of rent ze voor haar leven, zonder ooit nog om te kijken naar de sportclub?

Nelly

Nelly

Nelly wordt verscheurd door een onmogelijke keuze. Haar hart gaat uit naar twee mannen, een onmogelijke beslissing. Ten einde raad vraagt ze haar vriendin Hannah wat ze moet doen, want zelf komt ze er niet meer uit.

Een nieuwe school

Een nieuwe school

Wanneer Manon als juf in een nieuwe school van start gaat, maakt ze kennis met Cedric, de gescheiden papa van haar leerling. Kan ze een relatie beginnen met een vader uit haar klas? Of moet ze haar gevoelens een schooljaar lang aan de kant schuiven?

Charlotte

Charlotte

Wanneer Charlotte na een relatie met partnermishandeling eindelijk weer de moed vindt om contact te maken met andere vrouwen in de levensstijl, krijgt ze het advies om langs te gaan bij het Castle of Kink. Daar ontmoet ze David en Cindy, die haar helpen bij de verwerking van haar vorige relatie.
Tijdens haar verwerking stellen David en Cindy haar voor aan Vincent. Kan Vincent haar muren weer afbreken en haar herinneringen vervagen?

Jessica

Jessica

Jessica leest de ene erotische roman na de andere, waardoor ze vaak wegdroomt bij de heerlijke personages. Wat als ze deze fantasieën om kan zetten in realiteit? Zet ze het op een rennen, of ontdekt ze een nieuwe Jessica?

Spaanse zomerliefde

Spaanse zomerliefde

Genietend van de Spaanse zomerzon, probeert Els haar zorgen opzij te zetten. Deze vakantie was exact wat ze nodig had! Even weg van haar drukke en veeleisende job. Zelfs in haar eentje weet ze dat deze tien dagen haar deugd zullen doen, zeker na twee coronazomers zonder vakantie.
Wanneer ze na haar diner een avondwandeling maakt langs het strand in Malaga en even op een bankje met zicht op zee plaatsneemt om te genieten van de prachtige, ondergaande zon, komt een knappe Spaanse man haar vergezellen. Zijn directheid verrast haar, waarna ze gecharmeerd geraakt door zijn Zuiderse charme. Eduardo, helemaal in de ban van de blonde schoonheid, gooit al zijn charmes in de strijd om haar te overtuigen met hem uit eten te gaan.

Guillaume en David

Guillaume en David

Guilaume en David leerden mekaar veertien jaar geleden kennen tijdens een much en werden meteen beste vrienden. Sindsdien deelden ze regelmatig een onderdanige vrouw, die ze meermaals tot haar walhalla brachten. Geen van beiden wil zich binden in een vaste relatie, totdat ze allebei hun oog laten vallen op Tess. Deze jonge, toffe dame ontmoeten ze regelmatig wanneer ze naar de sportclub gaan. Op een gegeven dag trekt Guilaume zijn stoute schoenen aan en vraagt haar of ze met hen mee op stap wil gaan.

Een beetje extra

Een beetje extra

Anne en Dietrich hebben al jaren een hechte relatie. Hun bewust kinderloze huwelijk zit boordevol leuke momenten. Samen ontdekken ze de wereld en verkennen ze mekaars fantasieën. Dietrich bekende reeds jaren geleden dat een trio tot zijn ultieme fantasieën behoorde. Anne, die niet helemaal tegen het idee is, vond tot vandaag nooit een dame waarbij zij zich echt volledig goed voelde. Tot Babs hun pad kruist. Kan deze roodharige vrouw een nieuwe wending geven aan de relatie tussen Anne en Dietrich?