Mijn ster aan de hemel

Kara is een jonge vrouw die het perfecte leven leidt. De job van haar dromen, een gelukkig huwelijk, een zoontje en een tweede baby onderweg.

Bij de geboorte van Falke, wordt Kara’s hele wereld op z’n kop gezet. Ze belandt in een intense rollercoaster die Kara terugneemt naar haar turbulente jeugdjaren, wanneer haar jeugdliefde vecht tegen kanker. Deze herinneringen en de emoties als jonge moeder geven Kara het gevoel dat ze tekortschiet. Wanneer Falke meer ingrepen nodig heeft dan verwacht doordat ze anders reageert, verliest Kara zich in een emotionele tweestrijd en de bijhorende herinneringen.

Je wordt helemaal in het boek getrokken. Het heeft me aardig wat tranen gekost.  – Patricia Koenis de Snayer (proeflezer)
Wat een mooi en ontroerend boek. Ik heb het boek in één keer uitgelezen, ik kon niet stoppen of het boek wegleggen. Ik wilde weten hoe het verhaal eindigde. – Soraya Swen Bosch – Kikken (proeflezer)

KOPEN DOE JE HIER

Eén plus één is drie.

Rani en Andreas zijn al meer dan 15 jaar getrouwd, hebben samen twee kinderen en nog steeds een liefdevolle en stomende relatie. Hun liefde voor mekaar is onvoorwaardelijk en hun liefdesleven tussen de lakens komt niets te kort.
 
Stéphan is Andeas’ nieuwe collega en laat van bij de eerste kennismaking een diepe indruk na bij Rani. Waar leidt dit naartoe? Kan ze van twee mannen tegelijk houden zonder één van hen te kwetsen of uiteindelijk gekwetst te raken. Moet ze een keuze maken? Of kan ze beide mannen in haar leven houden?